لیست اختراعات سيدمهدي سعيد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1391/04/07
تاریخ ثبت: 1391/09/28
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه الكتروريسندگي يك روش كارآمد در زمينه مهندسي بافت جهت ترميم بافت هاي آسيب ديده بدن است، تحقيق و توسعه در اين زمينه مي تواند به بالا بردن سطح رفاه بشر كمك شاياني بكند. بزرگترين عيب اين روش، قابليت توليد دشوار نمد هاي با ضخامت بالا مي باشد كه يا به پيچيدگي هاي خاصي در فرآيند منجر مي شود و يا كاربرد نمدهاي الكتروريسي را محدود مي سازد. همچنين كم بودن ضخامت نمد هاي ريسيده شده موجب عدم دسترسي به خواص مكانيكي مورد نياز مي شود. لذا در اين اختراع يك روش ساده و كارآمد براي ساخت يك داربست كامل كه هم بتواند نقش يك داربست سه بعدي را در بدن ايفا كند و هم خواص مكانيكي مطلوب را پشتيباني كند، به منظور كاربرد در بافت‌هاي نرم ارائه شده است. براي اين منظور از پليمر PLGA به عنوان يك پليمر مصنوعي زيست سازگار و ژلاتين بعنوان يك پليمر طبيعي جاذب آب جهت رسيدن به انعطاف پذيري مطلوب و چسبندگي مناسب سلول بر روي داربست استفاده شد. سپس فيلم هاي PLGA/Gt تهيه شده به روش امولسيوني ريسيده شدند. همچنين به دليل كاربرد اين نمد ها در بافت هاي مختلف، به ريز ساختار و قطر الياف مختلفي نياز است، اين نمد ها در شرايط مختلفي ريسيده شدند تا ريز ساختار هاي مختلف به دست آيد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/28
تاریخ ثبت: 1394/09/28
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه پليمر هاي زيست سازگار و كاربرد هاي پزشكي مي باشد. سوختگي يكي از جراحات شايع در بين بشر در سراسر دنيا مي باشد كه سالانه تلفات زيادي برجا مي گذارد. از اين رو دست يافتن به يك روش درمان مناسب مي تواند نقش بزرگي در بهبود سطح سلامت و كيفيت زندگي بيماران مبتلا به سوختگي داشته باشد. هدف اين ثبت اختراع بر روي تهيه زخم پوش هاي سه لايه فعال مورد كاربرد در درمان زخم هاي مختلف از جمله سوختگي درجه سوم متمركز شده است. دو مشكل عمده در سوختگي هاي درجه سوم وجود دارد كه اولي از بين رفتن بخش وسيعي از پوست به عنوان اصلي ترين اندام محافظت كننده از بدن در برابر عوامل خارجي است كه در نتيجه اين ضايعه بدن مورد هجوم انواع ريز موجودات به خصوص باكتري ها قرار مي گيرد. دومين عامل تجمع ترشحات زخم است كه در نتيجه رفتار عادي سيستم دفاعي بدن به وجود مي آيد. زياد شدن اين ترشحات و تجمع آن در محل زخم هم مي تواند از سرعت فرآيند ترميم بكاهد هم در مراحل بعدي ممكن است باعث ايجاد عفونت در محل زخم و اندام هاي مجاور گردد. به همين دليل براي طراح يك زخم پوش مناسب علاوه بر ملاحظات ساختاري مي بايست اين دو مشكل اساسي نيز مد نظر طراح قرار بگيرد. همچنين يك زخم پوش مناسب مي بايست كمترين ميزان چسبندگي به سطح زخم را داشته باشد تا پس از تكميل فرآيند ترميم به سادگي و بدون ايجاد جراحات ثانويه از بستر زخم جدا شود. به همين منظور در اين طرح از پلي كاپرولاكتون به عنوان پايه اصلي تشكيل دهنده زخم پوش استفاده شده كه علاوه بر دارا بودن خواص مكانيكي مناسب، پليمري غير قطبي و آبگريز است كه در نتيجه چسبندگي كمي با محيط زخم ايجاد مي نمايد. براي خارج كردن ترشحات زخم از محل آسيب ديده نيز از يك لايه پلي وينيل الكل در لايه مياني استفاده شده است. براي جلوگيري از هجوم باكتري ها نيز در اين زخم پوش از كوركومين كه يك ماده طبيعي است و داراي خواص منحصر به فرد زيادي از قبيل خواص ضد باكتري و ضد آماس است استفاده شد. از آنجا كه انحلال پذيري كوركومين در محيط هاي آبي بسيار پايين است و با وجود خواص منحصر به فرد خود ميزان زيست دستيابي و ضريب تاثير كمي در كاربرد هاي پزشكي دارد، از اين رو در اين پروژه زيست دستيابي كوركومين را به وسيله واكنش پگيلاسيون افزايش داده و با كوركومين مقايسه شد.

تاریخ ثبت: 1403/08/02
خلاصه اختراع:

در زمان آسيب هاي پوستي مانند زخم هاي سوختگي حاد يا زخم هاي مزمن كه به طور مكرر در زندگي روزمره اتفاق مي افتد، پوست براي تسهيل بازسازي و ترميم نياز به پوشش فوري دارد، بنابراين بهبود سريع و موثر آن براي بدن ضروري است. از آنجا كه پيوند اتولوگ محدوديت هاي زيادي براي بيماران ايجاد مي كند نياز به جايگزين هاي پوستي در سطح جهاني با تقاضاي بسياري رو به رو هستند. در اين اختراع به منظور ساخت محصولات مهندسي بافت پوست و پزشكي بازساختي، زخم پوش نانوليفي بر پايه الياف اودراژيت L100-55 با هدف كنترل مورفولوژي نانوليفي و جلوگيري از جمع شدگي ابعادي تحت محيط با pHهاي مختلف است. از آنجا كه پوست سالم و پوست آسيب ديده در زمان بهبود زخم و زخم هاي عفوني هر كدام داراي pH هاي به 5/5، 7/4 و 8/2 هستند دستيابي به هدف فوق براي كاربرد زخم پوش ها در شرايط مختلف pH ، از اهميت بالايي برخوردار است. بر همين اساس در اين اختراع، نانوالياف اودراژيت L100-55 با استفاده از سامانه هاي حلالي مختلف به روش الكتروريسي تهيه گرديده است. مخترعين اين اختراع با استفاده از به كارگيري سامانه حلالي جديد و يا حضور افزودني در صدد تهيه نانوالياف اودراژيت L100-55 با هدف كنترل مورفولوژي، ساختار نانوليفي و جمع شدگي تحت شرايط مختلف بازي، خنثي و اسيدي مي باشند.

موارد یافت شده: 3